Jeg hedder Trine Qvortrup og jeg er indehaver af QM Yoga
Jeg har en baggrund som pædagog og har de sidste 8 år desuden undervist yoga og mindfulness.
Mit store ønske er at give så mange mennesker som muligt gode oplevelser med yoga.
Jeg er uddannet i 2014 og jeg oplever at min undervisning gennem årene har udviklet sig i forskellige retninger.
Jeg underviser både hold for kræftramte og pårørende, hvor fokus er det meget blide og rolige. Jeg underviser hold, kun for mænd med stort fokus på stabilitet og styrke.
Jeg underviser hold hvor den blide hatha er det bedste fordi de fleste er pensionister. Jeg underviser yin yoga med lange dybe stræk på bindevævet og restorative yoga som det totalt afspændende.
Jeg har forskellige events, retreats, arrangementer og forløb, som også indimellem involverer børn og teenagere.
Fælles for alle mine hold uanset deltagere og undervisnings fokus, er at mit hjerte banker for at udbrede de mange gode effekter jeg ser og mærker ved at dyrke yoga.
Særligt fokus har jeg på det element – eller den “bivirkning” de fleste mærker som en ubeskrivelig men helt særlig ro i krop og sind efter yoga.
Den ro indfinder sig når der kommer ro på nervesystemet – og det er præcist det yoga i sin oprindelse er designet til at kunne. Det er det mange mennesker har behov for at skabe øjeblikke af – i en hektisk, tempofyldt og sommetider fortravlet hverdag.

Jeg er uddannet pædagog og praktiserende yogalærer og har, gennem mere end 20 års erfaring i arbejdet med børn og unge, opbygget stor erfaring med børneyoga som et redskab til blandt andet at udvikle et sundt og afbalanceret motorisk fundament der både styrker det enkelte elevs trivsel og udvikler klassens dynamik.

Effekterne kan være mange:
• Større grad af indre ro
• Mindre behov for positionering
• Sundere fællesskaber
• Bedre trivsel
• Sundere læringsmiljøer

Hvorfor samarbejde med QM YOGA?

Yoga, mentaltræning og mindfulness rummer uvurderlige værktøjer for både krop og sind.

Jeg kører ud til mange forskelligartede arrangementer. Ønsker du at afholde et privat, virksomheds- eller forenings arrangement med foredrag eller yoga på programmet så findes der en løsning hos QM YOGA.

Kontakt:

Trine Qvortrup
Telefon: 22 53 71 44
Mail: trine@qmyoga.dk