Fortæller din krop dig dagligt, at den ikke er 20 år længere med disse tegn: 

  • smerter i ryggen
  • ømhed i nakke og skuldre
  • stive led
  • uro i benene

 

 

Mine faste ugentlige yogahold for voksne bliver afviklet i enten Hald Ege Idrætscenter på Birgittelystvej 2 - eller i Skelhøje Kultur- og forsamlingshus på Volden 26. 
Der er altid mulighed for at få en GRATIS prøvetime. Så skriv hvis du vil prøve hvad det kan gøre for din krop.

Hold I Skelhøje
Mandag 15.00-16.30 blid og tilpasset yoga for kræftramte og pårørende
Mandag 17.30-18.45 Dynamisk Hatha flow
Mandag 19.00-20.15 Mandeyoga - Dynamisk Hatha flow
Torsdag 14.30-15.45 Blid Hatha yoga

Hold I hald Ege
Onsdag 16.00-17.00 Børneyoga 6-9 år
Onsdag 17.15-18.15 Teen yoga 10-14 år
Onsdag 18.30-20.00 Dynamisk Hatha flow 

 

Vil du være med?
Du KAN gøre en forskel for din krop og dit velbefindende. Du kan endda gøre det i dit helt eget tempo, så din krop kan følge med. Der er noget for alle.

Mange af holdene er gået på sommerferiepause. Kontakt mig, hvis du ønsker at få en mail når holdene skal starte op igen til august 2022. 

Yogahold
Jeg har et yogarum på hjemmeadressen, hvor jeg underviser eller afvikler workshops med op til 6 deltagere. 

Desuden kan du på Facebooksiden QM YOGA følge med i kommende arrangementer, workshops, events og foredrag.

Jeg er lokalt forankret i og omkring Viborg, hvor jeg bidrager som lokal arrangør af events, foredrag og familie-workshops med yoga og mindfulness som omdrejningspunkt.

Hos QM YOGA bliver du mødt i øjenhøjde uanset hvem du er og hvor du befinder dig i dit liv.

"Yoga er med til at give mig en god grundtræning, hvor jeg især får meget ud af balance- og styrketræningen, da jeg har lidt problemer med mine led. Det er skønt lige at få pulsen lidt op. Som en dejlig sideeffekt giver yogaen mig også en bevidsthed om vejrtrækning og om kropsholdning, som jeg kan bruge i min hverdag.

Trine er en superdygtig yogainstruktør, som har en anerkendende tilgang til os kursister. Hun er dygtig til at instruere, så de forskellige øvelser ikke virker uoverskuelige og god til at rose når en svær eller udfordrende stilling besejres. Jeg holder meget af hendes små råd til os kursister, som hun af og til drysser ud over os. For eksempel “Husk altid at være den bedste udgave af dig selv”. Der er altid en god stemning i yogatimen og det er en fornøjelse at deltage."

Katrine S. Henriksen

"For mig er Yoga en forkælelse for både Krop og sind - en stund hvor det er 100% okay at jeg koncentrer mig om mig selv og lukke alt andet ude. Jeg kan mærke mine ressourcer såvel som begrænsninger og har altid en fornemmelse af, at kende min krop en anelse bedre for hver gang. Det giver en dejlig afslappet følelse i hele kroppen inkluderet en dejlig nattesøvn."

Karen Hannibal