Kom og vær med...
- vi leger med yoga

Der sker noget godt for både krop, sind og sanser, når vi leger med yoga.
Vi stimulerer kredsløbet, sanseintegrationen, kropsbevidstheden, balancen og ikke mindst lattermusklerne.

Fællesskab og nærvær
Det er så magisk at lave yoga sammen - voksne og børn. Den fantastiske dynamik der finder sted. Til familieyoga g
ør vi noget sjovt og hyggeligt sammen -
Vi skal samarbejde med fuld koncentration, men det er altid med glæde, sjov og leg i fokus.

Jeg har gennem årene lavet meget yoga med forskellige børnegrupper. Jeg er dog mest fan af, når vi er mange - både børn og voksne, der leger med yoga sammen.

Jeg tilbyder workshops og har gode erfaringer med aldersgruppen 2-8/9 år.
Det kunne være til en børnefødselsdag, et arrangement i idrætsforeningen, legestue eller som fælles aktivitet i dit barns vuggestue/børnehave eller klasse.
Hvis du nu er lidt betænkelig over at skulle være med.

Det kræver ikke kendskab til yoga ej heller kvalifikationer af nogen art. Bare spring ud i det og ha' en god portion humor og smil parat. Jeres børn vil ELSKE at have jer med.

hvid-1A

Kom og vær med
Vi kan tage på forskellige eventyr med indianerdrengen ChaCha, eller i skoven med Bamseline, Bøllebjørn og alle deres venner.

Redigeret til WEB_SjovLegKlausogEaKvadratik-8826
Redigeret til WEB_SjovLegkvadratTrineKarlaElly-8852
Redigeret til WEB_SjovLegHopperKvadratisk-8859

Lys i øjnene – smil på læberne, suk og sænkede skuldre er det jeg lever og arbejder for.

"Vi har været med til Familieyoga i vores pigers børnehave. Det var en super god oplevelse for os alle. Det er virkelig givtigt at være fysisk sammen med børnene, på deres primisser. Trine er virkelig en super god og nærværende underviser. Alle børnene følte sig set, hørt og forstået.
Pigerne siger dette om det:
Ea,7 år:
"Jeg synes det er virkelig sjovt at lave yoga med Trine. Hun har altid en masse gode historier og når jeg kan alle øvelserne til, så viser hun lige hvordan man kan gøre det der er lidt sværere.
Det er også dejligt når vi (min far og mig) om aftenen inden jeg skal sove, bruger min eventyrplakat til at lave vores egen historie, jeg kan drømme om om natten."

Karla, 6 år:
"Da vi lavede yoga første gang i børnehaven synes jeg bare det var vildt sjovt at øve sig i at puste fjer. Det er helt vildt svært, når man griner så meget. Det var også dejligt bare at ligge og slappe af til sidst. Så var det som om at kroppen var helt slap og tung."

Familien Kjøller Risager. 

"Emma på 8 og Ellie på 6 har været med til familie yoga nogle gange. De synes begge to at det er sjovt, både fordi de lærer nye ting og nye yogastillinger men også fordi de er sammen med mor og med Trine. Ikke at forglemme så synes de også at de bliver i bedre humør når de har lavet yoga"

Familien Wulff

Kontakt:

Book et arrangement.