Minimeditationspakken er lavet til dig der gerne vil i gang med at meditere på daglig basis. Meditationerne er lige til at downloade på den enhed du har med dig på farten således at du kan tage en lille kort pause hvor du skaber opmærksomhed i kroppen og beroliger dit nervesystem.

 

 

Indeholder 3 lydfiler og 1 video

Med den udviddede meditationspakke har du lidt flere muligheder at vælge imellem. Du får de samme meditationer som i minimeditationspakken, meditation som retter sig mod dine tankers strøm og dertil to videoer med fokus på din hverdagsopmærksomhed.

 

 

Indeholder 4 lydfiler og 2 videoer

Hele meditationspakken er beregnet til dig der ønsker at få endnu flere forskellige guidede muligheder til en stille stund for dig selv. Den indeholder, foruden et par rigtig gode lydfiler i form af godmorgen og godnatmeditation, også videoer der hjælper dig til at skærpe din opmærksomhed på nuet i forskellige hverdagssituationer samt  videoer med opmærksomhed på åndedræt og tempo.

Indeholder 8 lydfiler og 5 videoer

Øjenpuden fra QM YOGA, kan du bruge når du skal sove, hvile eller afspænde i krop og sind. Den er beregnet til at lægge over dine øjne, for at lukke af for omverdenen for en stund. Den kan også placeres så tyngden er på brystet og på den måde øge fokus på dit åndedræts bevægelser.

Hos QM YOGA arbejder jeg med at skabe mere velvære i hverdagen for store og små.
Jeg er meget bevidst om at fokusere på en sund social profil og samtidig tænke bæredygtige valg i produktudviklingen.

Øjenpuden på billedet, er lavet af genbrugsmaterialer og kommer til dig i assorterede farver. Den er syet af unge på FGU Midtjylland som et led i deres værkstedsarbejde på uddannelsen. Fyldet er 100% økologisk hirsefrø, der tåler opvarmning i mikroovnen og den yderste pose kan aftages og vaskes.

Hvis du ønsker det, så modtager du øjenpuden i en lukket pose hvori der også ligger en lille pose lavendelfrø.
Lavendel er en urt, der efter sigende har en beroligende effekt på nervesystemet.

Du kan også bestille puden uden lavendel.

TIP:
Har du uro i benene, sitren i kroppen og svært ved at falde i søvn om aftenen?

Læg dig da på sengen, med bagdelen ind mod væggen og benene lodret op.
Placer din øjenpude på øjne elle bryst og bliv her i 7-20 minutter.

Øvelsen har ganske enkelt - rent fysiologisk set en beroligende effekt på både kroppen og sindet, idet blodet løber til hovedet og aktiverer den del af dit nervesystem der initierer til ro og hvile.

Dit produkt kan efter aftale afhentes på adressen:
Dollerupvej 6,
Skelhøje,
7470 Karup J.