virksomheder top bill

Lær at meditere

Er du en af dem der tror du ikke kan finde ud af at meditere?

Tro mig det kan du..

For nogen betragtes det at meditere som er en uopnåelig tilstand - en spirituel praksis, hvor der er totalt frihed fra  tanker med lease til sjælen.
Derfor tror mange at det ikke kan passe ind i en travl hverdag, eller at de ikke kan finde ud af det.

Jeg kan garantere dig at du vil kunne, at du endda vil kunne opleve glæde ved det.
For mig er meditation blevet en pause, et åndehul, hvor jeg "nulstiller" mit system Det er som at "genstarte" en pc og jeg føler mig efterfølgende mere klart tænkende, roligere og mere bevidst om hvad der er vigtigst lige nu og her.

Lyt til denne kort siddende meditation som en smagprøve på mine indtalte mediationer.

 

Måske kender du teorierne bag mindfulness og har før praktiseret meditation.
Måske det er helt nyt for dig.
Måske du har lyst til at prøve kræfter med det, uden at det skal blive stort, forkromet og uoverskueligt.

Hvis du gerne vil i gang, og aldrig har stiftet bekendtskab med det før, vil jeg anbefale at du prøver mit online forløb. "Fra tanke til trivsel - mere velvære i hverdagen" se under fanen voksne og herunder Onlineforløb for at læse mere om det. Send mig en mail, for at finde ud af hvornår næste forløb starter op.

Hvis du kender alt til de gevinster mindfulness og meditation giver dig i dit liv, men ikke er kommet ordentligt i gang med at praktisere det på daglig basis, så er det en mulighed at købe en af de tre pakker, ved at klikke på den grønne knap herunder:

Til dig der ønsker at stifte bekendtskab med meditation gennem guidning.

Denne lille "kom godt igang" pakke, er ideel til at du kan prøve lidt forskelligt fokus og finde ud af hvad der passer bedst til dig, og derved finde ud af hvor du opnår størst ro i dagligdagen

Du får
- kort siddende meditation
- kropsscanning
- Åndedrætsmeditation

 

PRIS 150,-

Til dig der er nysgerring på at få lidt flere muligheder for at skabe velvære i hverdagen gennem en daglig nulstilling af dit system, har denne udvidede meditations pakke, foruden de samme meditationer som "kom godt i gang" pakken, også en visualiseringsøvelse til positiv afledning af dine tanker, samt videomateriale om åndedrættet og hverdagstræning i bevidst nærvær.
Du kan selv navigere i at lægge dem ind i en plan i din kalender og skifte imellem at bruge dem.

 

PRIS 225,-

Til dig der ved at du opnår størst mulig glæde i din meditationspraksis, ved at praktisere lidt hver dag, er der her i den fulde pakke 8 meditationer og dertil videoer med hverdagstræningsøvelser.

Der er blandt andet en "godmorgen", en "godnat" og en "spænd op og slap af" indtaling, som alle tre kan være beroligende for nervesystemet at bruge på daglig basis.
Her kan du desuden supplere med de meditationer der også er i de to andre pakker.

 

PRIS 390,-