Jeg tilbyder 

 • kurser og kursusforløb
 • Uddannelse
 • yogaforløb
 • foredrag
 • temadage
 • mindfulness forløb

 Læs mere her: 

For den enkeltes udvikling og det sunde fællesskab
Børneyogaens mange elementer bidrager på så mange måder til børnenes individuelle udvikling, kropsforståelse og selvforståelse.

Desuden tilfører det indadvendte fokus en evne til sund følelsesregulering, der understøtter muligheden for at bidrage positivt til fællesskabet.

Jeg er uddannet pædagog i 2002 og har efterhånden mange års erfaring i det pædagogiske felt. Jeg har selv lavet yoga en del år, men startede for 6 år siden med at formidle det til andre som underviser. Børns intuitive og legende tilgang til aktiviteter med yoga er helt anderledes end voksnes, hvorfor formidlingen skal tilrettelægges herefter. Der skal være sjove, udfordrende og legende elementer tilstede for at pirre deres nysgerrighed og fastholde fokus.

Jeg bruger og kombinerer min viden fra yogaen med mine mange års erfaring fra praksis i den pædagogiske kontekst fra både institutions- og skoleverdenen.

Særligt som tidligere pædagog i 0. klasse har jeg gjort mig værdifulde erfaringer med systematisk og struktureret at arbejde disse forskellige elementer ind i børnenes skoledag.

Elementer som åndedrætsteknik, opmærksomhedsøvelser, meditationer og yogastillinger kan tilpasses børn i forskellige aldersgrupper.

Yogaforløb kan tilrettelægges helt efter den givne situation og institutionstype og sammensættes efter et aktuelt behov.

Kurserne er for personale, og introkurset er konstrueret til bredt at favne teori om nervesystemet, åndedrættet og sanseintegrationen.
Det formidler i dybden, hvor, hvornår, hvordan og hvorfor børne yoga har både berettigelse og effekt for både det enkelte barn og fællesskabet. Desuden tilsat en hel del praksisnær og erfarings baseret viden samt aktuelle øvelser og ideer til disses anvendelse i relation til målgruppen.
Intro kurset kan suppleres med opfølgnings kursusdage.

I institutioner og på skoler tilbyder jeg også forældre foredrag og oplæg om 

 • samvær
 • søvn
 • sansemotorik
 • trivsel

Ring eller skriv for at høre nærmere om de forskellige tilbud.

Telefon: 22537144
Mail: trine@qmyoga.dk

http://qmyoga.dk/wp-content/uploads/2021/10/cropped-qmyoga_groen-1A-200.png

Om foredraget for forældre

Vi har været med til et forløb med familieyoga i vores pigers børnehave. Det var en super god oplevelse for os alle. Det er virkelig givtigt at være fysisk sammen med børnene, på deres primisser. Trine er en virkelig god og super nærværende underviser. Alle børnene følte sig set, hørt og forstået, også dem som normalt kan have lidt for meget krudt bagi til at høre efter.
I forløbet gav Trine også et fordrag til os forældre. Her fik vi bl.a. et godt indspark til hvordan vi med små ændringer kunne ændre vores familieliv til det bedre. Det har eksempelvis gjort at vores piger nu bedre kan beskrive og tale om nogle af de følelser der før var lidt svære at forstå og forklare.
TAK og en kæmpe anbefaling herfra.

Familien Kjøller Risager:

     Jeg tilbyder i øvrigt

 • individuelle løsninger til børn der kunne have særligt glæde af at styrke evnen til selvregulering, empati og omsorg.
 • mindfulness forløb for personale.
 • familiearrangementer
børnebunken
dobbelt hund
børnegruppe
børnefødder

Børn er som udgangspunkt super gode til at bruge det de kan mærke der virker - viser vi dem vejen til kropsbevidsthed og giver dem redskaber til følelsesregulering, vil de intuitivt bruge det og hjælpe hinanden.